Nog te gaan: 69 dagen... (week 16 van de voorbereiding)

21 april 2024 21:02

Hmmm... Het was even puzzelen deze week om de nodige fietsuurtjes te kunnen maken. Het weer was "niet denderend" en de dinsdagavond en vrijdagavond waren gevuld met respectievelijk een vergadering van Stichting Muziekonderwijs Haaksbergen en een volleybaltoernooi tussen leerkrachten/docenten van Haaksbergse scholen. De woensdag- en donderdagavond kunnen fietsen en op de zondag de lange duurrit voor deze week. 

Ik vond het nog wel even spannend om te gaan volleyballen. Een blessure heb je zo te pakken wanneer je te fanatiek een sport gaat bedrijven die je normaliter niet doet. Toch fanatiek gevolleybald samen met de collega's en waarempel het toernooitje nog gewonnen ook! In de finale viel een collega van een andere school uit met een, naar achteraf bleek, gebroken middenvoetsbeentje. Een spoedig herstel gewenst! Zelf gelukkig blessurevrij uit de strijd gekomen. Vier weken gips past niet echt in de voorbereiding op de 365 km voor Alzheimer op 29 juni. 

Ook deze week weer een mooie donatie mogen ontvangen! Nog € 100,- te gaan tot mijn streefbedrag! Als team HTFC in actie tegen Alzheimer bijna € 40.000,- opgehaald. Op naar de € 50.000,- om een flinke bijdrage te kunnen leveren aan onderzoek naar deze vreselijke ziekte. Wij blijven trainen en hopen dat er nog een paar mooie donaties gedaan zullen worden!

Weekoverzicht:

Woensdag 17 april: Intervallen naar en op de Needse berg. (58 km)
Donderdag 18 april: Rondje Graes met Toerders 1 van de HTFC. (68 km)
Zondag 21 april: Rondje Vroomshoop met Toerders 1 van de HTFC. (127 km)

Weektotaal: 254 km
Totaal in 2024: 3600 km