HTFC in Actie - Alzheimer Nederland

Fietsen voor kansen in de strijd tegen dementie.

Opgehaald

21.052
51% bereikt van het totaalbedrag € 40.900

Nog te gaan:

Eén op de vijf mensen krijgt dementie. Tegen deze hersenziekte is op dit moment nog geen medicijn beschikbaar. Daarom is er veel onderzoek nodig. Door meer onderzoek wil Alzheimer Nederland een toekomst zónder en een beter leven mét dementie dichterbij brengen. Reden genoeg voor de Haaksbergse Toer- en Fietsclub (HTFC) om zich in 2024 sterk te maken voor het bijeenbrengen van een royale financiële donatie aan de stichting Alzheimer Nederland.
En de lat wordt hoog gelegd: het team HTFC in Actie - Alzheimer Nederland wil maar liefst €35.000 ophalen! Door de fysieke inzet van een mooie groep wielrenners, en vrijwilligers houden zij op 29 juni een wielersponsortocht van maar liefst 365 kilometer die loopt langs de grenzen van de provincie Overijssel.
U kunt ons helpen door het team HTFC in Actie - Alzheimer Nederland als eenheid te sponsoren of door individuele deelnemers te ondersteunen. Elk bedrag, groot of klein, draagt bij aan de financiering van het onderzoek naar dementie. Door een bijdrage te leveren, wordt u zelf een essentieel onderdeel van onze missie om €35.000 in te zamelen.

Maak kennis met de leden van ons wielerteam dat bestaat uit ruim 39 gemotiveerde wielrenners, een handbiker en 10 vrijwilligers. Zij zullen zich aan u voorstellen op hun persoonlijke sponsorpagina's.

Blijf ons ook volgen op: https://www.htfc.nl/alzheimer?sid=3

Alle deelnemers van team HTFC in Actie - Alzheimer Nederland nodigen u van harte uit onze actie ruimhartig te sponsoren.