jullie acties hebben reeds € 242.025 opgehaald!

Gebruik onze promotiematerialen

en maak van jouw actie een succes!

Je wilt jouw actie natuurlijk zo goed mogelijk promoten. Wij helpen je graag met tips en ondersteuning. Ook kunnen we je helpen met het onder de aandacht brengen van jouw actie. Met onze promotiematerialen kan niemand meer om jouw actie heen! Om te zorgen dat iedereen kan zien dat jij een actie voor Alzheimer Nederland organiseert, bieden we verschillende promotiematerialen aan. Zoals giftboxen, T-shirts, vlaggen, banners, spandoeken en beachflags. Klik voor meer informatie op onderstaande buttons. 

In-actie-voor logo
Je kan ook gebruikmaken van ons in-actie-voor-logo. Het logo kan je hier downloaden. Ander bestandsformaat of kleur nodig? Neem dan per e-mail contact met ons op. Aan het gebruik van het logo zijn wel een paar regels verbonden. Het logo mag niet gewijzigd worden en Alzheimer Nederland ontvangt graag een voorbeeld van je uiting. Deze kan je mailen naar inactievoor@alzheimer-nederland.nl  

Speldjes
Op een originele manier jouw sponsoren bedanken? Tip: bestel (via kader rechts) onze speciale Vergeet-Mij-Niet speldjes! Een prachtig gebaar. Het Vergeet-Mij-Niet-speldje van Alzheimer Nederland staat symbool voor een toekomst zonder dementie. 

Sponsoren