Winterfiets Elfstedentocht 2024

Nog te gaan:

De Winterfiets Elfstedentocht is dé alternatieve Elfstedentocht voor als er onvoldoende ijs ligt om dé Tocht der Schaatstochten te houden. Deze toertocht staat open voor alle, geheel of  in aanzienlijke mate door spierkracht aangedreven, rijwielen die op het recreatief fietspad mogen rijden: van step tot ligfiets, van E-Bike tot racefiets en van skeeler tot handbike.

De volledige route van 200 km gaat vanaf Leeuwarden via de elf historische steden, over het bruggetje bij Bartlehiem en de tegelbrug terug naar Leeuwarden en weer terug. De verkorte route van 140 km steekt vanaf IJlst door naar Bolsward en slaat de ZuidWesthoek over. De kortste route van 90 km slaat ook Dokkum over en gaat van Franeker direct naar Leeuwarden.

Fiets jij ook mee op zondag 14 januari 2024 met de Winterfiets Elfstedentocht en zamel je met jouw deelname geld in voor de strijd tegen dementie? 

Maak hier jouw actiepagina aan, verspreid die in je netwerk en laat iedereen weten wat je voor een prestatie gaat leveren.  

T-shirt 

Zamel je minimaal 250 euro in? Dan ontvang je in ruil voor jouw inzet een technisch sportshirt van ons, waarmee je goed opvalt. Zo kan niemand meer om jouw initiatief en inzet heen! 

Succes! 

Alvast ontzettend bedankt voor jouw inzet en heel veel succes met de voorbereiding en de sponsorwerving! Maar bovenal... geniet ervan! 🍀💛 

 

 

Vragen? Bel of mail mij! 

Mira Stienen - Team Acties & Events

inactievoor@alzheimer-nederland.nl

06 57 45 24 88