Singelloop Breda 2023

Nog te gaan:

De Singelloop Breda is een stratenloop door het historisch centrum van Breda, langs de mooie singels en markante gebouwen en met de finish op de Grote Markt. De gezellige en bourgondische Bredase sfeer is alom aanwezig.

De Singelloop Breda kent vijf onderdelen: de 5 km, 10 km, de halve marathon, de familieloop en de 5 km Walking & Wheeling en vindt ieder jaar plaats op de 1e zondag in Oktober.

Op zondag 1 oktober 2023 gaat het gebeuren: de 36e editie van de AMGEN Singelloop Breda. Singelloop je mee en zamel je daarbij geld in voor Alzheimer Nederland?

Kies jouw afstand, maak jouw actiepagina aan en deel die met zoveel mogelijk mensen. Laat iedereen weten dat je met jouw prestatie sponsoring werft voor Alzheimer Nederland! 

T-shirt 

Zamel je minimaal 250 euro in? Dan ontvang je in ruil voor jouw inzet een technisch sportshirt van ons, waarmee je goed opvalt. Zo kan niemand meer om jouw initiatief en inzet heen! 

Succes! 

Alvast ontzettend bedankt voor jouw inzet en heel veel succes met de voorbereiding en de sponsorwerving! Maar bovenal... geniet ervan! 🍀💛 

Vragen? Bel of mail mij! 

Mira Stienen - Team Acties & Events

inactievoor@alzheimer-nederland.nl

06 57 45 24 88