de Nijmeegse Vierdaagse 2024

Nog te gaan:

Op 16 juli start de Nijmeegse Vierdaagse 2024. Gedurende de derde week van juli is Nijmegen "the place to be". Aan de inmiddels iconische wandeltocht doen jaarlijks tienduizenden wandelaars uit alle windstreken mee en maken er samen een groot feest van, ondanks de pijntjes en moeilijke momenten onderweg. Het is heel bijzonder om erbij te zijn.

Wees er ook bij: meld je aan voor jouw afstand en zamel met jouw deelname geld in voor een toekomst zonder dementie.  

In 2023 was de inschrijving binnen enkele dagen vol, dus als je je graag wilt aanmelden voor de Vierdaagse: de aanmelding start op 12 februari https://www.4daagse.nl/over-de-4daagse/nieuws/laatste-nieuws/inschrijving-4daagse-12-februari-van-start.

Maak na aanmelding je actiepagina aan, deel deze op alle manieren die je kunt verzinnen en maak zo wereldkundig wat een topprestatie jij gaat leveren.

Respect, dat je de uitdaging aangaat en je je wilt inzetten voor Alzheimer Nederland! 

In ruil voor jouw aanmelding bij de 4-daagse en de actiepagina die je aanmaakt ontvang je een opvallend shirt van ons waarmee je gezien wordt. Een team van medewerkers staat dagelijks langs de route om je aan te moedigen tijdens deze bijzondere wandeltocht.

Zamel je meer dan € 100,00 in, dan ontvang je nog een tweede shirt en toegang tot de KWBN rustposten die dagelijks ca. 10 km voor het einde van de route staan. Een plek om nog even energie op te doen voor de laatste loodjes.

Succes met jouw training en sponsorwerving! 🍀

Op naar de Via Gladiola! En natuurlijk feliciteren we je vrijdag 19 juli graag persoonlijk met de behaalde medaille op de Wedren 💛

Vragen? Bel of mail mij! 

Mira Stienen - Team Acties & Events

inactievoor@alzheimer-nederland.nl

06 57 45 24 88