Nijmeegse Vierdaagse 2017

De aftrap voor de 101e Nijmeegse Vierdaagse is begonnen! Ik ben Tjeerd Bakker (71) en een getraind wandelaar. Dit jaar heb ik mij weer ingeschreven voor de Nijmeegse Vierdaagse. Mijn doel is 160 kilometer wandelen, 40 kilometer per dag. De Vierdaagse start dinsdag 18 juli, ik heb dus nog voldoende tijd om mij voor te bereiden. Maar vóór die tijd moet er nog iets anders geregeld worden. Bij mijn vrouw is onlangs de diagnose vastgesteld van een mengvorm van vasculaire dementie met de verschijnselen van de “ziekte van Alzheimer” en daarom wil ik aankomende periode zoveel mogelijk sponsorgeld inzamelen voor Alzheimer Nederland. Samen kunnen we Alzheimer voorkomen of genezen. Helpt u mee, samen Alzheimer te overwinnen?
€ 21 van de € 16

actievoerder

Tjeerd Bakker

De aftrap voor de 101e Nijmeegse Vierdaagse is begonnen!

Ik ben Tjeerd Bakker (71) en een getraind wandelaar. Dit jaar heb ik mij weer ingeschreven voor de Nijmeegse Vierdaagse. Mijn doel is 160 kilometer wandelen, 40 kilometer per dag. De Vierdaagse start dinsdag 18 juli, ik heb dus nog voldoende tijd om mij voor te bereiden. Maar vóór die tijd moet er nog iets anders geregeld worden. Bij mijn vrouw is onlangs de diagnose vastgesteld van een mengvorm van vasculaire dementie met de verschijnselen van de “ziekte van Alzheimer” en daarom wil ik aankomende periode zoveel mogelijk sponsorgeld inzamelen voor Alzheimer Nederland. Samen kunnen we Alzheimer voorkomen of genezen. Helpt u mee, samen Alzheimer te overwinnen?

Steun mij, steun Alzheimer Nederland!
Graag doe ik een beroep op U mij ook weer de komende Vierdaagse te ondersteunen.
Het mag contant, via mijn bank NL36INGB0002082156 t.n.v. T.J. Bakker, maar het liefst rechtstreeks via mijn sponsorpagina op de website van de Nijmeegse Vierdaagse.
De link is: https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/wandelaars/tjeerd-bakker/5cc0dbb9-cfd5-41d2-9796-751ce352ddde
Klik op de button ‘Sponsor Mij!’ en u komt op de sponsorpagina terecht. Als u anoniem sponsort dan mij graag per email op t.bakker54@chello.nl informeren zodat ik weet van wie de sponsoring afkomstig is.
Alzheimer Nederland heeft de ANBI-status waardoor uw sponsoring met de aangifte IB meegenomen kan worden. Mede namens Alzheimer Nederland alvast hartelijk dank voor uw sponsoring!
Hopelijk zien we elkaar in juli met de doorkomst van de Vierdaagse langs de wijk!

Groeten Tjeerd Bakker, Weezenhof 34-18. Tel:024-3445746

    Sponsors

    • Trix Scheerder € 5,00 Gefeliciteerd
    • Fer Gerritzen € 16,00 Gefeliciteerd

    Sponsoren