Nieuw: start voor je verjaardag een inzamelactie via Facebook

Normal 46afc003771f56e636e2fd423da20e517ec8a6eb
28-Mar-2019 | 10:03

Bijna jarig? Start een inzameling via Facebook. Bij een verjaardag horen cadeautjes. Maar weet jij ook heel vaak niet wat je voor je verjaardag moet vragen? Of vind je cadeaus helemaal niet zo belangrijk en draag je liever bij aan een goed doel? Via Facebook start je nu heel gemakkelijk een inzamelactie voor Alzheimer Nederland en vraag je jouw vrienden om een bijdrage in de strijd tegen dementie.

Als je gebruik maakt van Facebook en je je verjaardag hebt ingevuld, dan ontvang je ongeveer twee weken voor deze datum een uitnodiging om een inzamelactie te starten. In een paar simpele stappen maak je een actie aan om rondom jouw verjaardag geld in te zamelen voor Alzheimer Nederland. Het werkt als volgt:   

  • Klikt op de button ‘geld inzamelen’ of ‘start jouw inzamelactie’.
  • Selecteer Alzheimer Nederland als goed doel.
  • Vul het bedrag in dat je minimaal wilt ophalen en tot wanneer jouw actie loopt.
  • Geef jouw actie een naam en voeg toe waarom jij een inzamelactie start voor Alzheimer Nederland. Een standaardbericht wordt automatisch geplaatst. Pas deze gerust aan want hoe persoonlijker hoe beter!
  • Voeg een persoonlijke foto toe of kies een van de voorgestelde foto’s.
  • Je actie is nu aangemaakt en direct klaar voor gebruik! Deel je actie met je Facebookvrienden zodat ze direct kunnen doneren.


Facebook verzamelt alle binnengekomen donaties en maakt deze eens in de twee weken over aan Alzheimer Nederland. Facebook brengt geen kosten in rekening, alle donaties komen 100% ten goede aan het goede doel. 


Net jarig geweest?
Geen probleem! Uiteraard kan je via Facebook ook een andere inzamelactie starten voor Alzheimer Nederland. Ga direct naar Facebook en start jouw inzamelactie.