3-6-2018 Open motortoertocht MTC Nisseroi - Stop Alzheimer

Motortoerclub MTC Nisseroi wil dit jaar de open toerrit een extra randje geven. Leden van onze club hebben gevraagd of deze open toerrit in het teken mag staan van de ziekte van Alzheimer. Ze maken deze ziekte van dichtbij mee en willen graag een activiteit organiseren die bijdraagt in het gevecht tegen Alzheimer en andere vormen van dementie. Meer informatie over hun ervaringen met dementie kun je vinden op de blogpagina https://openjeogenvooralzheimer.wordpress.com/

We hebben als motortoerclub besloten om het complete inschrijfgeld van de open toerrit van 3 juni aanstaande te doneren aan Stichting Alzheimer. Zij financieren o.a. wetenschappelijk onderzoek op het gebied van Alzheimer. Er is helaas nog steeds geen zicht op genezing of het stopzetten van deze akelige ziekte, dus al het geld is meer dan welkom.

Omdat we een flink bedrag willen ophalen, hopen we op een groot aantal deelnemers, vandaar dat we via deze weg motorrijders oproepen om mee te doen. Dus wil je een prachtige motortocht rijden en tegelijkertijd een ontzettend goed doel steunen, kom dan op zondag 3 juni 2018 naar Nistelrode. (En laat even een bericht achter of je van plan bent om te komen, dan hebben we een klein idee over de eventuele opkomst).

Hieronder volgen de details:

Tocht: ca. 200 km
Start: Café 't Tramstation, Raadhuisplein 5, Nistelrode
Inschrijving: tussen 09.30u – 11.00u
Inschrijfgeld: € 10,00
Inschrijfgeld voor duo-passagier: € 5,00
Ontvangst met een kop koffie en iets lekkers
De route is bij de start beschikbaar op papier en GPS (Garmin en TomTom). Informatie volgt over het online uploaden van de route.
€ 0 van de € 1.000

actievoerder

Marianne Jacobs

Mijn moeder lijdt aan Alzheimer. Twaalf jaar lang woonde zij bij mij en mijn gezin in een bijwoning. We hebben de gevolgen van Alzheimer 24/7 van heel dichtbij meegemaakt. Nu wordt ze sinds begin 2017 liefdevol begeleid en verzorgd in een woonzorgcentrum en kan ik weer gewoon dochter zijn, hoe moeilijk het loslaten ook was.
Alzheimer is een verschrikkelijke ziekte en er is nog geen zicht op genezing. Ik wil iets doen aan dat machteloze gevoel en wat zo mooi is... de motortoerclub MTC Nisseroi waar mijn man ik lid van zijn wil heel graag helpen. Ook daar zijn er mensen die hebben ervaren wat het is als een dierbaar iemand aan Alzheimer of een andere vorm van dementie lijdt. Vandaar dat we op 3 juni 2018 een open toertocht organiseren en het inschrijfgeld gaat in zijn totaliteit naar de Stichting Alzheimer. En dat voelt goed!

    Deelnemers

    tweets

    Sponsoren