jullie acties hebben reeds € 242.025 opgehaald!

Kom in actie voor een toekomst zonder dementie

Laat je inspireren!

Alzheimer Nederland droomt van een toekomst waarin we dementie kunnen voorkomen of genezen. Om dat doel te bereiken, hebben wij jouw hulp nodig. Kom in actie voor Alzheimer Nederland! Van jong tot oud, van grote tot kleine initiatieven: iedereen kan in actie komen voor Alzheimer Nederland. Kies voor een manier die het beste bij jou past en jouw actie wordt gegarandeerd een succes. 

Je kan op verschillende manieren in actie komen voor Alzheimer Nederland. Bedenk zelf een leuke, sportieve of ludieke actie. Organiseer een voetbalwedstrijd, verkoop zelfgemaakte sieraden of organiseer een benefietconcert in jouw stad of dorp. Of doe mee aan een bestaand evenement en laat je sponsoren. Bijvoorbeeld tijdens een hardloopwedstrijd, wandeltocht, of 2bike4alzheimer.
Bekijk de lopende acties of de inmiddels afgeronde acties voor meer inspiratie! 

Wij helpen je graag
Hoe groot of klein jouw actie ook is: wij zijn dankbaar voor jouw bijdrage en altijd trots op onze actievoerders! Daarom helpen we je graag op weg. Speciaal voor jou hebben wij deze actiesite ontwikkeld. Hier kan je jouw actie aanmelden en geld inzamelen voor Alzheimer Nederland. Alles is aanwezig, je kan direct aan de slag! 

Maak van jouw actie een succes
Op zoek naar manieren om jouw actie tot een succes te maken? Onze promotiematerialen helpen met het onder de aandacht brengen van jouw actie. Met onze vlaggen, spandoeken, banners en beachflags kan niemand meer om jouw initiatief heen. En speciaal voor iedereen die meedoet aan een sportactiviteit, hebben wij een opvallend T-shirt ontworpen. Zo ziet iedereen in één oogopslag dat jij geld inzamelt voor de strijd tegen dementie. 

Tip: bestel een giftbox
Minder tijd, maar wil jij tijdens een feest, jubileum, actie of uitvaart op een originele manier een gift vragen voor Alzheimer Nederland? Denk dan eens aan het gebruik van een giftbox. Met onze gratis giftboxen zamel je op een eenvoudige manier geld in. Een prachtig gebaar!  

Sponsoren