Sportief? Creatief? Een hersenkraker?

Weet je nog niet helemaal precies hoe je actie eruit gaat zien? Er zijn genoeg mogelijkheden.

 

'Wat ben jij creatief!'

Raak je de tel niet snel kwijt? Dan ben jij vast goed in breien, haken of sieraden maken. Gebruik je creativiteit en maak mutsen, sjaals, knuffels, tassen, armbandjes of vesten. Verkoop jouw creaties en maak je familie, collega's en vrienden blij met een uniek handmade product! 

 

'Jij kan écht lekker koken!'

Ben je een echte keukenprins(es) en deel je je kookkunsten graag met anderen? Gooi het eens over een andere boeg en vraag een donatie voor die heerlijke taart die je binnenkort gaat bakken. Die is vast en zeker een mooie bijdrage waard!

 

'Hé sporty spice!'

Ben je sportief aangelegd en hou je van een flink stuk rennen, fietsen of… steppen misschien? Of ben je juist totaal niet sportief, maar durf je een uitdaging wel aan? Deel je sportieve actie met iedereen die je kent en vraag ze om een bijdrage. Een extra steun voor jou om nóg harder te gaan!

 

'Heb je geen verlanglijstje?'

Ben je binnenkort jarig, dan krijg je deze vraag vast vaak te horen. Heb je geen idee wat je moet vragen? Maak dan een inzamelactie aan en laat iedereen een mooie donatie doen voor jouw verjaardag! Zij blij, jij blij… en wij blij! Oh ja, en alvast gefeliciteerd natuurlijk!

 

'Zin in een challenge?'

Doe dan mee aan 2bike4alzheimer, het gezellige fietsevent van Alzheimer Nederland. Op zaterdag 18  september 2021 stap je (samen met je teamleden) op de pedalen voor een van de volgende afstanden: 160, 120, 80 of 40 kilometer. 

 

'Heitje voor een karweitje'

Zamel lege statiegeldflessen in en breng ze naar de supermarkt. Vraag vooraf de supermarktmanager iets te doen voor mensen met dementie door de emballage bonnen te doneren aan Alzheimer Nederland. Met onze speciale poster (hieronder te downloaden) informeer je de klanten makkelijk over jouw initiatief! 

 

Nog meer tips en ideeën nodig? 

Kijk eens bij de lopende acties om inspiratie op te doen. Of lees hoe het starten van een actie precies werkt. 

 

 

Downloads:

Poster inzamelen statiegeld bij supermarkt