jullie acties hebben reeds € 242.025 opgehaald!

Giftbox

Kies voor gemak....kies voor de giftbox

Wil je tijdens een feest, actie of uitvaart een donatie voor Alzheimer Nederland vragen? Een prachtig gebaar! Met onze gratis giftbox zamel je op een eenvoudige manier geld in. Er zijn drie varianten beschikbaar:

  1. Met onze gele feestbox vraag je tijdens feestelijke momenten (zoals bruiloften, jubilea, verjaardagen) op een originele manier een gift voor Alzheimer Nederland.
  2. Door middel van de groene in-actie-voor-Alzheimer-box creëer je meer zichtbaarheid tijdens je actie.
  3. En met de blauwe uitvaartbox is het tijdens een uitvaart mogelijk om op een gepaste wijze een gift voor Alzheimer Nederland te vragen.
Een giftbox bestellen? Vul onderstaand formulier volledig in en geef bij het veld 'giftbox' je voorkeur aan.
Je bestelling verzenden wij binnen drie werkdagen. Voor het pakketje hoef je niet thuis te blijven, de giftbox past door de brievenbus. Na ontvangst vouw je de giftbox in elkaar (vouwinstructie is bijgesloten) en is de box direct klaar voor gebruik. In de begeleidende brief lees je alle overige belangrijke informatie en vind je ook ons rekeningnummer en je persoonlijke betalingskenmerk. 

Vragen?
Neem voor meer informatie contact op met Esther van Team Acties & Events. Zij helpt je graag verder en is bereikbaar op telefoonnummer 033 303 25 02. Of mail naar inactievoor@alzheimer-nederland.nlAanvraagformulier

Giftbox aanvragen

Als u nog niet weet op welke datum u de giftbox gaat gebruiken, kunt u hier de datum van vandaag invullen.

Sponsoren