Morgen is het zover: volg mijn marathon live!

13 april 2024 16:53

Na maanden hard trainen, de roerige afgelopen weken die mijn tweede marathon voor opa en tegen Alzheimer toch wel extra beladen maken, is het morgen zover! 

Via deze link kun je me live volgen: https://rtrt.me/ulink/RMA/RM-2024/tracker/RCRL647W/focus

Mijn startnummer is 12241, Aron loopt ook mee en kun je ook zoeken op zijn startnummer 12468.

De spullen zijn gepakt, mijn outfit en gels voor onderweg liggen klaar.

Mijn startnummer voorzien van opa, zo is hij echt de hele weg bij me. Mijn moeder, zusje en vader komen zometeen al deze kant op. Dan gaan we gezellig samen eten, uiteraard staat er pasta op het menu, want we eten vandaag veeeeeel koolhydraten om goed opgeladen te zijn voor morgen. 

Straks op tijd naar bed en dan vertrekken morgen om 08:00 uur naar Rotterdam. Gevolgd door onze supporters, inclusief Saar die we ook hebben aangestoken met het hardloopvirus.

Sowieso een bijzondere editie van de Rotterdam Marathon, het is de laatste keer na 30 jaar dat Lee Towers 'You'll Never Walk Alone' aan de start vanaf een hoogwerker ten gehore zal brengen en ook de laatste keer voor Burgemeester Aboutaleb om het startschot te geven. De weersvoorspellingen zijn met zo'n 10 graden koeler dan vandaag en geen neerslag echt perfect marathonweer. Ik kan niet wachten, kom maar op met #demooiste 42 kilometer en 195 meter!