Alfons van den Hoek loopt naar Santiago de Compostella

Alfons van den Hoek

Opgehaald

11.520
125% bereikt van mijn streefbedrag € 9.189

Wandelen is één van mijn grote hobby’s. Op tijd vertrekken, genieten van de vaak mooie zonsopkomsten, soms met een doel en soms ook zomaar een rondje maar meestal wel in de natuur.
Als ik mensen over de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella hoorde praten, dan deed dat iets met me. Het sprak me erg aan en dacht dan ‘Dat zou ik ook wel eens willen doen’.
Als ik ooit de gelegenheid zou krijgen om deze tocht te gaan wandelen, dan zou ik die kans met beide benen aan pakken. En nu is het bijna zover, de gelegenheid doet zich voor. Begin maart pak ik mijn rugzak en ga ik er aan beginnen, op weg naar Santiago de Compostella.
Komende zomer hoop ik mijn 55e verjaardag te vieren. Precies die leeftijd waarop mijn zus Carien de diagnose Alzheimer kreeg. Als op zo’n jonge leeftijd Alzheimer in je leven komt, veranderen je leven en je toekomst ingrijpend. Ik heb veel bewondering voor de manier waarop Carien er mee omgaat en wil op mijn beurt graag een bijdrage leveren aan een toekomst met Alzheimer. Helaas is deze ziekte (nog) niet te genezen en daar wil ik iets aan doen. Ik vind het fijn om het nuttige met het aangename te combineren en wil met het verslag doen van mijn wandeltocht geld in gaan zamelen voor Alzheimer Nederland. Vind je het leuk om mij op mijn wandeltocht te volgen? Dat kan via de volgende link: www.alfonscamino.reislogger.nl
Wil jij mij helpen bij mijn actie om geld in te zamelen voor Alzheimer Nederland? Alle beetjes helpen. Als je mij hierin steunt, zijn alle stappen die ik de komende 100 dagen ga zetten ook stappen in de richting van een oplossing voor Alzheimer.