jullie acties hebben reeds € 219.159 opgehaald!

Acties

«
12
»

CNS ALZHEIMER NEDERLAND RUN

Een sponsorloop te houden rond basisschool CNS te Abcoude (Blomswaard 2, 1391VC) door leerlingen van groep 8 op vrijdagmiddag 2 juni a.s. Start is om half twee. Publiek is welkom!

Alzheimersokjes-sleutelhangers

Een sleutelhanger met daaraan de Alzheimersokjes. Ze kosten €2,50. De sleutelhangers zijn te bestellen via e-mail of via facebook. hilliegerritsen68@gmail.com. Wilt u geen geld overmaken met onderstaande link.

Steppen van Groningen naar Maastricht 560 km in 8 dagen

Steppen van Groningen naar Maastricht 560 km voor een goed doel.

Marg's warmtezakken

Heerlijke warmtezak. Verkoop niet via deze site, maar via Facebookpagina Marg's. Deze actiesite gebruik ik uitsluitend om de opbrengsten over te maken naar Alzheimer

halve marathon Texel voor Alzheimer

Ik wil graag deze halve marathon lopen en hiermee geld ophalen om de stichting te steunen

Bigband Festival JaZZ met PiT

Op 1 juli 2017 organiseert Stichting JaZZ met PiT een Bigband Festival op het gemeenteplein Dorpsstraat 210 Mierlo. De toegang van dit evenement is gratis. Wij hopen dat iedere bezoeker flesjes water koopt, waarvan de winst naar het goede doel gaat.

Dolomieten Cycle Challenge

Fietsen tegen Alzheimer. In september organiseer ik een sponsor fietstrip naar het walhalla voor de fietser: Bormio in de Italiaanse Dolomieten. Van hieruit maken we in drie dagen diverse uitdagende tochten met geweldige beklimmingen als de Stelvio, de Gavia en de Mortirolo. Bekenden kunnen meedoen aan deze fietstocht voor een minimale sponsorbijdrage van € 100,=. Iedereen is van harte welkom om o...

4 daagse voor alzheimer

Tijdens de nijmeegse vierdaagse wil ik naast lopen ook iets terug doen. En daarom wil ik het alzheimer fonds helpen door geld op te halen voor meer onderzoek naar de slopende aandoening!

Alzheimer Lotgenoten Evenement- INZAMELINGSACTIE

Op de ziekte van Alzheimer wil ik dan persoonlijk gelijk inhaken en vertellen wat mijn beweegredenen zijn voor dit evenement. Ik heb in mijn directe omgeving te maken met deze verschrikkelijke ziekte. In eerste instantie begon mijn ervaring met dementie via mijn opa die op latere leeftijd dementie kreeg, maar sinds 1 jaar is nu bekend dat mijn moeder op jonge leeftijd vergevorderde alzheimer he...

Eindhoven marathon 2017

Op 8 oktober is het zo ver, dan loop ik mijn 3e marathon. 3 keer is scheepsrecht, dus deze keer doe ik het goed, voor het goede doel.

Sponsoren